NYHEDER

Nyheder

Følg os på Facebook for at få de seneste nyheder.  Billedresultat for facebook 

 


 

Foodtech

Som Danmarks største producent af lastbil presenninger er det naturligt for Sækko Presenning at deltage på Transport 2019 i Herning d. 21-23 marts.

Ud over en god snak med vores personale på standen vil der blive fremvist et par transportrelateret produkter på standen. Der vil blandt andet være fokus på vores fuldprintsløsninger, som er printet i den højeste opløsning med en UV resistent overflade med 5 års garanti.

Sortimentet inden for thermo skillevægge er stor, og derfor fremvises et par eksempler på de mest anvendte i branchen.

Thermo pallehætter er også en stor del af forretningen, og disse produceres typisk i standardmål til EU paller eller rullebure. Se og mærk vores 3 forskellige modeller inden for thermo pallehætter.

Skulle der være behov for ekstra lagerplads i jeres virksomhed, så har vi et par eksempler på hvordan i nemt får opstillet et lagertelt på jeres domicil uden gravearbejde og med hurtig opsætning.

Vi ses i Herning i hal L stand nr. 9132

 

 


 

Læs om vores levering af lagertelte til Carrier i Padborg.

https://ltl.dk/artikel/lagerhoteller/lagertelt-ger-antallet-af-vognbaner

 


 

Sækko Presenning søger produktionsmedarbejdere (21. september 2018)

Sækko presenning er en af landet største leverandører af presenninger, og er leveringsdygtig i alle typer presenninger. Sækko’s historie går langt tilbage, hvor op til flere medarbejdere har haft 25 år jubilæum.

Den samlede medarbejderstab tæller på nuværende tidspunkt 15 mand og vi oplever kraftigt stigende aktivitet. Et naturligt generationsskifte i produktionen står for døren for et par af medarbejderne, og vi søger derfor dig som kollega til vores dygtige medarbejdere i Padborg.

 

Arbejdsopgaver

I arbejdet som produktionsmedarbejder, skal du både kunne bruge værktøj samt læse og forstå produktionstegninger. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i

  • Svejsning af presenninger jf. tegning
  • Sy arbejde på symaskine efter behov
  • Reparationer af presenninger typisk på lastbiltrailere
  • Montering af presenninger både på lastbiler samt specialopgaver ude hos vores kunder

 

Kvalifikationer

Hvor der er vilje er der vej. Arbejdet som produktionsmedarbejder hos Sækko Presenning kræver ingen uddannelse, vi skal nok lære dig op.

Dog er det en fordel, hvis du har erfaring som sejlmager eller tagdækker. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet rigtigt på, du er ansvarsbevidst, har ordenssans og kan arbejde selvstændigt samt tale og læse dansk uden problemer. Du skal have almindeligt kørekort, og det er en fordel, hvis du har kørekort til lastbil med hænger.

 

Ansøgning

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Kristian Bang Hansen på tlf. 73 45 26 05 eller sende din ansøgning til kh@saekkopresenning.dk. Vi gennemgår ansøgningerne løbende og vil derfor afholde samtaler med relevante kandidater efter behov.

 

Vi giver dig et godt arbejdsmiljø med pension og fritvalgsordning.

 

 


 

Sækko Solutions i Padborg styrker sin position med købet af Sækko Presenning. Med investeringen bliver mandskabet i den sønderjyske virksomhed mere end fordoblet.

 

Den 31-årige direktør i Sækko Solutions, Kristian Hansen, har et mål: Hans virksomhed skal være den største producent af presenninger fremstillet i Danmark. For at nå dette mål har han pr. 1. oktober købt Sækko Presenning ud af KH OneStop A/S. Sækko Presenning ApS vil være virksomhedens fremtidige navn.

Investeringen får dog ikke den unge direktør til at ryste på hånden.

- Jeg glæder mig til at få en større fleksibilitet. Kommer der specialopgaver, har vi det mandskab, der skal til. Vi bliver et stærkere team, siger Kristian Hansen, der i dag har en stab på seks mand i Sækko Solutions. Men med købet af Sækko Presenning kommer antallet af medarbejdere op på 16 mand i alt.

 

Bygger til

På sigt kommer udvidelsen til at betyde ny ansættelser, siger Kristian Hansen, der ruster Sækko Presenning til fremtiden ved at flytte i nye lokaler på Hermesvej 4 i Padborg. Samtidig skal der opføres en tilbygning på 6oo kvadratmeter.

- Jeg ser stort potentiale i vores produkter - blandt andet salg af telthaller. Hvis et byggemarked pludselig mangler 1000 kvadratmeter plads på lageret, kan de købe en telthal af os. Det koster noget mindre end en fast bygning, og vi rykker hurtigt ud. Ligesom vi kan fjerne den hurtigt igen, siger Kristian Hansen.

 

Læs også artikelen her

Fototekst:

Pr. 1. oktober køber Sækko Solutions virksomheden Sækko Presenning, og mandskabet bliver mere end fordoblet. Ancienniteten i firmaet er 20 år i gennemsnit. På billedet ses fra venstre Kristian Hansen, Jørn Isberg Larsen, Anders Krog Scherrebeck og Asger Gregersen. 


 

Ole Olsen vælger en lokal leverandør til et stort projekt i Polen.

Speedwaylegenden Ole Olsen har igen valgt at samarbejde med et lokalt firma til fremstilling af udstyr til et stort speedwayanlæg i Wroclaw i det sydvestlige Polen.

Ole Olsen, der driver virksomheden Speed Sport A/S, opbygger...... Læs mere her
 


 

Telthaller løser problemerne...

Artikkel i Lager & Transport Logistikmagasinet

Klik her for at læse denne

 


 


 

Køb et stærkt telt

Vidste du at et telt fra Sækko med en spændevide på 6 meter kan leve op til kravene for snelast? 

Dette kan være nyttigt når fx et fyrværkeritelt skal stå ude hen over vinteren, da man herved kan dokumentere at teltet er stærk nok til sne op til 75 kg. 


 

×