CSR Profil

Sækko Presenning har siden 2018 haft et samarbejde med TARPREC som genanvender de brugte presenninger som ikke kan bruges til andre gøremål. 

Vi giver et alternativ til forbrænding og deponi

Når PVC forbrændes, dannes der farlige giftstoffer, som udledes i luften og skal deponeres efterfølgende for ikke at komme i kontakt med miljøet. Heldigvis har forbrændingsanlæggene i Danmark højtudviklet systemer som renser røgen for giftstofferne, hvilket er med til at forhindre at farlige emissioner udledes i vores atmosfære. Dog koster det landet værdifulde ressourcer, og deponi udgør stadig et problem. Derfor har TARPREC udtænkt et alternativ til forbrænding og deponering, ved at genanvende genbrugt blød PVC. Alligevel anslår Miljøstyrelsen, at en del blød PVC havner på forbrændingsanlæggene. Det er her, TARPREC vil og kan gøre en forskel. De indsamler det PVC-materiale, som ikke længere er brugbart til sin oprindelige funktion ,og de sørger for, at det re- og upcycles, i stedet for, at det havner til forbrænding eller deponi.

 

 

Leverandører

 

Restpresenninger afhentes typisk af forskellige designskoler som kommer og afhenter de stykker og farver, som de kan bruge til kreative projekter i forbindelse med deres uddannelse. 

×